Müdürün Mesajı

&

Sevgili Öğrencilerimiz,

Değerli Veliler,

Anaokulundan üniversiteye kadar süren eğitim yolculuğunda bir arada olduğumuz bu süreçte neler yaptığımızı sizlerle de paylaşmak isteriz.

Bahçeşehir Okullarında, yabancı dil öğretmektense, “edindirmek” amacıyla en uygun ortam okul öncesinden itibaren hazırlanır. Birinci sınıfla birlikte ilk 4 yıl çift dilli eğitim programıyla öğrencilerimizin, mümkün olduğunca doğal sürecinde, İngilizce’ye hakim olmalarını sağlarız.

Gelişen dünyanın kaçınılmaz bir parçası olan “dijital eğitim” tüm kampüslerimizde olduğu gibi, Bursa Modern kampüsünde de uygulanmakta, kodlama ve robotik dersleriyle öğrencilerimize teknolojiyi sadece kullanmak için değil, üretmek için de eğitim verilmektedir.

Esnek sınıf ortamımızda uyguladığımız, Kişiye Özgü Öğretim Modeli ile bilim, sanat, drama ve matematik için farklı öğrenme ortamları yaratabiliyoruz. Bütün bu çalışmalar tüm dünyada STEM+A olarak adlandırılan, “bilim, teknoloji, mühendislik, matematik ve sanatın” birlikte harmanlandığı bir içerikle öğrencilerimize sunulmakta.

Hedefimiz, çocuklarımıza sadece 8. Sınıfta girecekleri orta öğretime geçiş sınavı için değil, yaşam başarısı için kaliteli eğitim vermek. Bu amaçla, tüm eğitim kadromuzla gece gündüz çalışmaktayız.

2016-2017 eğitim öğretim yılında, Türkiye’ye dağılmış 81 kampüs, 53 000 öğrenci ve 4500 öğretmenimizle çıktığımız bu yolculukta, “kaliteli eğitimi” Bursa modern kampüsü öğrencilerine de doğru şekilde ulaştırmaya ve Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyet yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.

Bizimle yürüyen tüm Bahçeşehir Okulları ailesine teşekkürler,

Sevgi ve saygılarımızla.